”Pentru orice realizare, primul pas este curajul”

Johann W. van Goethe

Despre mine

Sunt Avocat si Mediator cu o experienta de peste 19 ani in profesie, aria de competenta fiind dreptul civil, respectiv dreptul familiei. Experienta dobandita de-a lungul timpului in domeniul juridic m-a invatat ca, la baza unei performante, stau principiile, idealurile si valorile. Relatia client-specialist este esentiala pentru obtinerea unor rezultate favorabile, de aceea aceasta este bazata pe comunicare, incredere, seriozitate si respect reciproc.
Medierea reprezinta alternativa de a solutiona o disputa pe cale amiabila. Solutionarea se bazeaza pe interesele si nevoile partilor astfel incat mediatorul trebuie sa fie un bun comunicator, facilitator si negociator. Prin mediere, m-am apropiat mai mult de oameni, de interesele si nevoile acestora, venind in ajutorul ambele parti in procesul de mediere, majoritatea cazurilor finalizandu-se cu acorduri de mediere.

“Fii tu insuti schimbarea pe care vrei să o vezi in lume”

Mahatma Gandhi

C.I.A. Neagu Anca Lacramioara se distinge prin profesionalism, eficienta, corectitudine si respect fata de clienti. Avand in vedere nevoile variate ale clientilor, C.I.A. este in colaborare permanenta cu experti/specialisti in diferite domenii. Respectul fata de cei care ne-au investit cu încrederea lor ne ghideaza munca iar succesul alaturi de noi este consecinta fireasca a unei atitudini profesioniste. Exigentele clientilor sunt standarde de calitate pentru noi.
Cunostintele noastre profesionale combinate cu munca sustinuta si loialitatea ne-au castigat zi de zi tot mai multi clienti din toate domeniile de activitate, de la companii mari si medii, la mici intreprinzatori si investitori privati.
Ne bazam intotdeauna pe munca in echipa care ne calauzeste dorinta de a ne dezvolta impreuna cu clientii nostri. Ne sustinem clientii in vederea indeplinirii obiectivelor pe care si le propun, analizandu-le cerintele si punandu-le la dispozitie sfaturi practice impreuna cu cele mai adecvate si profitabile solutii juridice, corespunzatoare nevoilor fiecaruia.
Neagu Anca Lacramioara – a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Danubius Galati, promotia 2004. Din anul 2005 este avocat pledant, membra in Baroul Galati.

Domeniile principale in care isi desfasoara activitatea sunt dreptul familiei si dreptul civil, domenii in care asigura consultanta, asistenta si reprezentarea juridica.
In anul 2012 a devenit mediator, fiind membra a Asociatiei Profesionale a Mediatorilor din Romania, Bucuresti.
Ca mediator, a participat la rezolvarea litigiilor financiar-bancare, litigii de munca, recuperare debite, litigii civile, litigii privitoare la dreptul familiei.